Vertrekken


Halletje

Op de geboorteplek heb ik tien jaar een B&B gehad, daarvan hangen de beoordelingen prominent aan de muur en waren voor elk jaar boven de 9 punten. Ik vind gezelligheid net zo belangrijk als dat de boel schoon en fris moet zijn. Het voordeel van de benedenverdieping is de constante temperatuur. Voor in een warme zomer, wanneer het buiten rond de 30 graden is, kun je heerlijk slapen in de koele ruimte.

De Bongerd

Deze ruime tweepersoonskamer heeft een tweepersoonsbed met elektrisch verstelbare bodems. Er is zelfs nog ruimte voor een extra bed en/of een babybedje.

Huiskamer

In het huiskamertje kan koffie en thee worden gemaakt. U kunt gebruik maken van de aanwezige koelkast, bestek en servies. Ontbijt is mogelijk en word in het huiskamertje geserveerd.


De Bibliotheek

In deze kamer staan twee tweepersoonsbedden met elektrisch verstelbare bodems. Deze bedden zijn 2.10 m lang. Deze kamer bied ook ruimte voor extra bedden welke op verzoek erbij geplaatst kunnen worden. De Bibliotheek dankt zijn naam aan de grote boekenkast, met verlichting, die vol staat met boeken, die gelezen mogen worden.

Badkamer

De badkamer bevind zich op de begane grond. Deze is alleen voor de gasten.

In de badkamer bevind zich een toilet, badmeubel met dubbele wastafel en een grote doucheruimte met thermostaatkraan en regendouche.